Chokoladelagkage med nutellafrosting

Æggemuffins med bacon, spinat og feta

De her er perfekte til madpakken, brunchbordet eller en let aftensmad.

Jeg starter i skole i morgen på VUC for at læse fag op, som jeg mangler til min forhåbentlig fremtidige uddannelse “Ernæring og sundhed”. Men eftersom jeg ikke er den store rugbrødspige, til varme leverpostejmadder eller kold mad fra aften før, så måtte jeg jo gå lidt i tænkeboks. Jeg er altid ude efter ny madpakkeinspiration. Min madpakke er min optur, det jeg ser frem til og skal glæde mig til, når jeg er i skole. Det er højdepunktet på dagen – derfor skal den være lækker! Så nu kommer her opskriften på über lækre æggemuffins med bacon, spinat og feta, som også er gode kolde, sunde og mættende. Perfekt til sådan en madpakke-kræsen-pind som mig! Så hvis der er andre, der skal bruge deres sommerferie på skole eller arbejde, så hop på æggemuffins-vognen.

IMG_7765

 

IMG_7767

 

Til 7 stk:

  • Metal muffinform med 10 huller
  • Papirs muffinforme
  • 5 æg
  • 1 dl fløde
  • 100 g optøede og vredet spinat
  • 45 g. bacon
  • 45 g. feta
  • 1 håndfuld persille
  • salt
  • peber

 

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Pisk æg, fløde, salt, peber og persille sammen. Vrid alt væsken af det optøede spinat, hvis dette ikke er gjort endnu. Hak bacon og feta i små stykker. Læg papirs muffinformene i metalformen. Fordel spinat, bacon og feta i bunden af formene, og hæld derefter æggemassen i. Hæld ikke helt til toppen, da de hæver lidt. Bag dem i ca. 15 min. til de er gyldne. Super nemt.

Server dem også gerne varme – det bliver de ikke mindre gode af!

IMG_7761

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladelagkage med nutellafrosting