Avokado-orange-chokolade-mousse
Jeg har en vis kærlighed til avokado og chokolade… Hvorfor ikke bare kombinere de to bedste råvare i verden?
Det her en dessert eller en lille lækker snack, som jeg lover dig…. den er lige til at blive afhængig af! Men så er det bedste ved det hele jo, at den er ganske syndig. Skynd dig bare igang!
1 per:
- 1 avokado
- 2 spsk. Kakaopulver
- 1 lille spsk. neutral skyr
- 1 tsk. agavesirup
- ½ tsk. vaniljepulver/ ¼ vaniljestang
- 50 g. 70-80% chokolade
- 1 spsk. Kokosolie
- 1 tsk. saft fra en appelsin
- Skal fra appelsin
- Fintrevet ingefær
Smelt chokoladen med kokosolien. Blend avokado med kakaopulver, vaniljepulver, skyr, agavesirup, og tilsæt den smeltede chokolade. Smag blandingen til med skal fra appelsin, finrevet ingefær og saft fra en appelsin, alt efter hvor stærkt man ønsker smagen af appelsin og ingefær. Alt efter hvor sød man ønsker moussen, kan der tilføjes mere agavesirup. Pynt med appelsinskal og server koldt.
Ingen kommentarer endnu