Majspandekager med fyld

Banana-cookies med peanuts og chokolade (glutenfrie)

Cookies! Lynhurtige at bikse sammen, få ingredienser og både glutenfri og sukkerfri. De smager himmelsk!

Eftersom jeg har en søster, som hverken tåler gluten eller laktose, så er det altid lidt en udfordring, når jeg skal bage lækkerier, som hun også kan være med til at smovse. Men så får jeg jo lov at eksperimentere lidt ekstra! Og de her banana-cookies blev virkelig vellykket, derfor tænkte jeg, at dem skal I også lige have glæden af ♥

IMG_7378_Fotor

 

IMG_7382_Fotor

 

ca. 15 stk:

  • 2 modne bananer
  • 3,5 dl glutenfri havregryn (finvalsede) (ca. 70 g)
  • 1 æg
  • 1 stor spsk. peanutbutter
  • 30 g peanuts
  • 30 g mandler
  • 70 g mørk chokolade
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk kanel
  • knsp salt

 

Mos bananerne grundigt eller blend dem i en minihakker. Hak chokoladen og nødderne groft. Pisk æg, peanutbutter og bananmosen sammen. Tilsæt de resterende ingredienser og rør det godt sammen. Beklæd en bageplade med bagepapir og smør den med en lille smule olie, så dine cookies nemmere slipper. Lav små klatter og form dem til runde cookies. Bag dem i ovnen (varmluft) ved 180 grader i ca. 15-20 min. Læg dem herefter på en rist og lad dem køle helt af, inden du pakker dem i en beholder.

Med disse cookies kan du altid variere smagen, hvis du ønsker dem med tørrede frugt, andre nødder eller hvid chokolade. Kun fantasien sætter grænser! Freestyle!

 

IMG_7377_Fotor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Majspandekager med fyld