Ingefærdrik med gurkemejerod

Granola med kanel

Kan varieres med hvad end, du ønsker og bedst kan li’ på din morgenmad! Her er et billede af min hidtil yndlings morgenmad – skyr, hindbær og den her granola. Den bedste start på morgenen.

IMG_4760

Min yndlingsversion får du her:

  • 1 dl mandler
  • 1 dl hasselnødder
  • 1 dl havregryn
  • ½ dl solsikkekerner
  • ½ dl hørfrø
  • ½ dl sesamfrø
  • ½ dl chiafrø
  • ca. 2 spsk. honning
  • ca. 2 spsk. kanel 

Tænd ovnen på 150 grader. Hak nødderne groft, og fordel resten af ingredienser på en bageplade. Bland honningen og kanel med alle ingredienserne på bagepladen.Sæt det i ovnen i ca. 15-20 min, men husk at rør lidt i det undervejs.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingefærdrik med gurkemejerod