Grønne pølsehorn
Her kommer min sundere udgave af pølsehorn, hvor dejen er fyldt med grønsager. Kanon til madpakken med en klar ketchup. GUF!
Desuden kan du bruge, hvilke som helst grønsager i princippet!
STOP MADSPILD – Brug resterne af dine kedelige grønsager til at fylde i pølsehornsdejen.
10 stk.:
- 10 kyllingepølser
- En stor håndfuld spinatblade (friske)
- 1/3 af romanesco-kål (kan erstattes af broccoli – dog er romanesco sødere i smagen)
- En stor håndfuld persille
- En stor håndfuld køleskabskedelig spidskål (kan erstattes af andet kål, blomkål, gulerødder, broccoli, spinat)
- 4 spsk. hytteost
- 1 dl havremel (jeg blendede selv havregryn til mel)
- 1 dl rugmel/grahams
- 1,5 dl majsmel
- 2 æg
- 1 tsk. bagepulver
- salt
- olie
Fremgansmåde:
- Blend alle grønsagerne og persillen i en food processer eller evt. med en stavblender.
- Bland grønsagerne sammen med æg og hytteost og tilføj alt tørstof. Dejen skal være klistret, men således at du stadig kan have fingrene i det.
- Steg pølserne i lidt olie på en pande
- Gør en bradepande klar med bagepapir og spred lidt majsmel ud over pladen. Læg dernæst en klar dej på bagepapiret med majsmel, form det ud i en lille firkant, således at den passer med pølsens længde. Sørg for at dejen ikke klistre fast til bagepapiret, læg pølsen i midten og fold dejen op over, så den mødes på midten. Rul pølsehornet i majsmelet til den er rund og flot formet.
- Således fortsætter du med de næste ni pølsehorn.
- Bag ved 180 grader i ca. 20-25 min. Du kan lige vippe dem, og tjekke om bunden på pølsehornet er flot gyldent, så er de færdige.
Ingen kommentarer endnu