Indisk naan-brød
Jeg er den største fan af de her naan-brød!
Med masser af forskellig dip og tilbehør, så er de her brød perfekte.
Nigellafrøene kan du købe i nogle af de store supermarkeder, men ellers ved en arabisk købmand, der finder jeg mine. Nigellafrøene er altså bare lige prikken over i’et! Hmm
4 stk.:
- 10 g gær
- 1 dl lunken vand
- 1 tsk. sukker
- 2 spsk. neutral yoghurt/græsk yoghurt/skyr
- 1 tsk. salt
- 1 sammenpisket æg
- 1 spsk. olie
- 250 g. hvedemel
- 100 g. grahamsmel
- 50 g. smør
- Nigellafrø
- Olie til pensling
Gæren opløses i vandet. Tilsæt dernæst alle ingredienserne undtagen mel. Rør det godt sammen, og tilføj derefter mel lidt af gangen. Når dejen er smidig, men ikke for klistret, sættes den til hævning i ca. 30 min et lunt sted. Del dejen i 4 lige store stykker, og rul dem ud til ca. 1 cm tykkelse. Læg dem på en bageplade og lad dem yderligere hæve i 10 min. Pensle dernæst med olie og drys med nigellafrø. Bag i ovnen ved 2e50 grader i ca. 5-7 min.
Ingen kommentarer endnu