Myntedressing

Indisk naan-brød

Jeg er den største fan af de her naan-brød!

Med masser af forskellig dip og tilbehør, så er de her brød perfekte.

Nigellafrøene kan du købe i nogle af de store supermarkeder, men ellers ved en arabisk købmand, der finder jeg mine. Nigellafrøene er altså bare lige prikken over i’et! Hmm

 

IMG_7047

4 stk.:

  • 10 g gær
  • 1 dl lunken vand
  • 1 tsk. sukker
  • 2 spsk. neutral yoghurt/græsk yoghurt/skyr
  • 1 tsk. salt
  • 1 sammenpisket æg
  • 1 spsk. olie
  • 250 g. hvedemel
  • 100 g. grahamsmel
  • 50 g. smør
  • Nigellafrø
  • Olie til pensling

Gæren opløses i vandet. Tilsæt dernæst alle ingredienserne undtagen mel. Rør det godt sammen, og tilføj derefter mel lidt af gangen. Når dejen er smidig, men ikke for klistret, sættes den til hævning i ca. 30 min et lunt sted. Del dejen i 4 lige store stykker, og rul dem ud til ca. 1 cm tykkelse. Læg dem på en bageplade og lad dem yderligere hæve i 10 min. Pensle dernæst med olie og drys med nigellafrø. Bag i ovnen ved 2e50 grader i ca. 5-7 min.

IMG_7045

IMG_7036

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Myntedressing