Kold kartoffelsalat med pesto, spidskål og mango
En ret som passer perfekt til sommerbordet og en god grill-aften.. Kold kartoffelsalat!
Den her kartoffelsalat er lidt mere eksotisk, end den traditionelle danske kartoffelsalat, som oftest er vendt i creme fraiche og purløg. Her har jeg vendt hele salaten i en hjemmelavet pesto-dressing, som er super nem at lave, frisker enhver salat op og giver masser smag. Derudover har jeg kombineret den friske pesto-dressing med søde mangostykker, som jeg personligt synes, giver en perfekt kontrast til pestoen og spidskålen. Hvis du er vild med kartoffelsalat, så prøv den her!
– også en lækker madpakkeide!
Ingredienser:
- 40 g mandler
- Stor håndfuld persille
- 1 spsk. citronskal + 1 spsk. saft
- 1 hvidløg
- 2 spsk. skyr/græsk yoghurt
- salt, peber
- 3 spsk. olie
- 300 g. kogte kartofler
- ½ spidskålhoved
- 1 mango
- 50 g feta
- 2-3 spsk. sesamfrø
Fremgangsmåde:
- 300 g kartofler koges, og køles helt ned (jeg brugte dem fra aftensmaden dagen før) og skæres i passende stykker.
- Mandlerne ristes på panden. Hæld dem i din minihakker med persille, hvidløg og olien. Blend det til en fin pesto.
- Bland skyr, citronskal- og saft, salt og peber sammen. Hæld derefter pestoen ned i skyrblandingen og rør det godt sammen.
- Skær fetaen og mangoen i små stykker.
- Skær spidskålet i tynde strimler.
- Vend pesto-skyr-dressingen sammen med alle ingredienserne.
- Drys til sidst med sesamfrø og lidt frisk mango på toppen.
- Server!
I’m amazed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s equally
educative and amusing, and let me tell you, you have hit the nail on the head.
The issue is an issue that too few folks are speaking intelligently about.
Now i’m very happy I came across this during my hunt for
something concerning this.