Pølsehorn med spinat og persille

Koldskål (den gode gamle)

Der er altid plads til koldskål!
Nu har lyset, solen og fornemmelsen af sommer meldt sig på banen, og det betyder altså koldskål er tilbage på menuen. I hvert fald for mit vedkommende. Det er min yndlings sommermad! Jeg er allerede i sommer- og feriestemning – og der er ingen tvivl om, at jeg skal leve af koldskål i påskeferien.


Den her opskrift på koldskål, er blot baseret på den gode, gamle og originale koldskålsopskrift! Toppet med friske bær fra haven, ristede havregryn og kammerjunker. Det er i hvert fald tradition i mit hjem, og noget jeg tydeligt husker fra min barndom.


Vil du prøve nogle andre varianter af den klassiske koldskål, så er her nogle forslag:

Hindbærkoldskål – frisk, cremet og en lækker syrlighed. Den kan også laves med jordbær!

Avocadokoldskål – enorm cremet, smagsfuld og smager helt syndigt.

IMG_7226_Fotor

IMG_7231_Fotor

 

2-3 personer:

  • 3 æggeblommer
  • 3 spsk. sukker (eller sukrin melis)
  • 5 dl kærnemælk
  • 2 dl. Skyr/græsk yoghurt
  • 2 tsk. vaniljepulver (1/2 vaniljestang)
  • Skal fra 1 øko citron

 

Pisk æggeblommer sammen med sukker til en luftig masse. Tilføj de resterende ingredienser og pisk det hele sammen. Smag det til og server koldt med friske bær eller kammerjunker.

 

IMG_7227_Fotor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pølsehorn med spinat og persille