Hindbærskåle med hvid chokolade

Nem sommeris med sommerbær

 Gid jeg havde én, der ville stå tidligere op end mig og servere morgenmad på sengen. Jeg er slet ikke et morgenmenneske.


Så nu drømmer jeg mig lige tilbage til ferie og morgenmads-overskud! Og gid jeg magtede at lave den her morgenmads-sommeris til mig selv, men jeg foretrækker altså at sove. Det vil sige det smager som sommeris, men egentlig er det bare en smoothie/milkshake-agtig is. Ja, den her is smager nok mest af alt af milkshake med jordbær og banan. Den smager bare ekstra frisk og sommerlig, i og med at jeg både bruger frosne hindbær og jordbær. Det er den bedste kombination i min verden. OG se lige den smukke, sarte og sommerlige farve – det kan man da kun blive glad i låget af. Det er en ren sommernydelse!


Desuden kræver den her hverken ismaskine eller frysetid, jeg bruger udelukkende blenderen, derfor kan de selvfølgelig også bare kaldes en smoothie. Men jeg bruger frosne bananer og rigeligt med mælk til at gøre den helt cremet. Jeg laver den så tyk nok til at den kan toppes med friske bær og spises med ske.


Ha’ en skøn tirsdag ♥

dsc_5244_fotor_fotor

dsc_5240_fotor_fotor1

Ingredienser:

  • 200 g frosne jordbær
  • 100 g hindbær
  • 2 spsk. honning
  • 50 g. frossen banan (ca. 1/2 banan)
  • ca. 3 dl mælk
  • 1/2 tsk. rå vaniljepulver (eller vaniljesukker)
  • Topping – friske bær

Fremgangsmåde:

  • Blend alle ingredienserne sammen.
  • Tilføj eventuelt mere mælk, hvis det er svært at få en ensartet masse.
  • Server straks og top den eventuelt med friske bær – jeg brugte hindbær.

dsc_5252_fotor_fotor1

dsc_5235_fotor_fotor1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbærskåle med hvid chokolade