Cheesecake med bær og marcipan

Bananpandekager

♥  ♥

Når jeg har lidt ekstra tid om morgenen, har brunchgæster eller blot trænger til lidt selvforkælelse, så laver jeg altid de her bananpandekager! Jeg er vild med dem!

 

IMG_6570

 

Ca. 15 stk.

  • 1 banan
  • 30 g. havremel (finblendet havregryn)
  • 1 dl mælk
  • 2 æg
  • 1 tsk. kardemomme
  • ½ tsk. kanel
  • 1 spsk. Husk (kan erstattes af ekstra havremel)
  • Salt
  • Kokosolie til stegning (eller smør)

Fremgangsmåde:

  • Havremelet består blot af havregryn, som jeg har blendet i en minihakker til en groft mel.
  • Blend bananen i en minihakker, eller mos den rigtig godt.
  • Pisk bananerne sammen med alle ingredienserne, men kun halvdejen af mælken. Lad dejen hvile i 10 minutters tid.
  • Når den har hvilet lidt, tilføjes mere mælk, indtil dejen er tykflydende (hellere for tyk end for tynd). Steg pandekagerne i kokosolie på en blinispande (for flotte, små runde pandekager) eller blot en almindelig pande.

Server med hakkede nødder, sirup, akaciehonning, mørk chokolade, peanutbutter, eller hvad du nu ønsker!

Jeg kan klart anbefale en kombination af peanutbutter og mørk chokolade, som smelter på de varme pandekager.  Guf!

HUSK – bananpandekagerne kan variere lige, som du bedst kan li’ det! Du kan blot bytte noget af melet ud med andre ingredienserne, eksempelvis mandler, kokosmel, chiafrø eller prøv med bær i dejen. Således bliver man aldrig træt af bananpandekager!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake med bær og marcipan