Produktudvikling - processen bag den veganske frysepizza

Chokoladebrownie uden gluten

Er du også allerede lidt træt af æbleskiver, konfekt, vaniljekranse og ris a la mande?


Eller måske er det bare mig. Men hvis du tilfældigvis deler den samme holdning, men stadigvæk har en ligeså sød tand som mig, så byt julebag og ris a la mande ud med den her brownie!


Det her er hurtigste, nemmeste og bedste brownie, jeg har bagt til dags dato – det kan jeg vist garantere.


Jeg bager nogen gange glutenfrit, fordi min søster er glutenintolerant. Jeg fandt derfor en opskrift på nettet, som lignede den her. Så tilsat jeg lidt nødder og ændrede lige på forholdene, også smækkede jeg ellers den i ovnen. Jeg var lidt tidspresset – så jeg tænkte, det må briste eller bære. MEN wow, den overraskede mig så meget, at jeg simpelthen må dele den her opskrift med jer. Den er svampede, fyldt med chokolade og bare en perfekt brownie. For fremtiden dropper jeg mel i min brownie og laver den opskrift i stedet for!

IMG_7850

IMG_7836

Ingredienser:

  • 200 g mørk chokolade (70%)
  • 150 g smør
  • 3 æg
  • 1 spsk. instant-kaffepulver
  • 200 g sukker
  • 150 g nødder (jeg brugte mandler og hasselnødder)
  • ½ tsk. natron
  • Springform på 26 cm

 

Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Beklæd springformen med bagepapir. Smelt chokoladen og smørret sammen i et vandbad. Pisk æg og sukker sammen til de bliver lyst og luftigt. Pisk nu natron i æggeblandingen. Når chokoladen og smørret er smeltet tilsættes kaffepulver og røres rundt, indtil det er helt opløst. Hak nødderne groft, men gem 50 g til pynt på kagen. Vend chokoladen, 100 g nødder og æggeblandingen sammen og hæld det i formen. Fordel de resterende nødder på toppen af kagen. Bag i ovnen i ca. 25-30 min.

IMG_7842

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produktudvikling - processen bag den veganske frysepizza