
DAHL MED GRØNTSAGER, KOKOSMÆLK OG RØDE LINSER
SPINATPANDEKAGER MED VARM OG KRYDRET KIKÆRTEFYLD
PERLEBYG MED BUTTERNUTSQUASH
VINTERGRYDE MED RODFRUGTER OG KYLLING
PØLSEHORN MED SPINAT OG PERSILLE
PASTARET MED SPINAT, GRØNKÅL, KAPERS OG CHERRYTOMATER
TÆRTE MED GRØNKÅL, BROCCOLI OG SPRØDT BACON
THAIKYLLING I GRØN KARRY MED GRØNNE GRØNTSAGER
PERLEBYGSALAT MED ROSENKÅL, TØRREDE ABRIKOSER OG OLIVEN
TOMATSUPPE MED RUGBRØDSCROUTONER
BØNNEBØFFER MED SOLTØRREDE TOMATER
LINSEDELLER MED SPINAT OG SESAM
SUSHI OG ORLY-DEJ TIL FRITERING AF REJER
MINIPIZZAER MED GRØNTSAGSBRØD (GLUTENFRI)
PERLEBYG MED PESTO, ÅRSTIDENS GRØNT OG KYLLING I SØD CHILISOVS
ÆGGEMUFFINS MED BACON, SPINAT OG FETA
KOLD KARTOFFELSALAT MED SPIDSKÅL, MANGO OG SESAM
FALAFEL-FRIKADELLER – KIKÆRTE/GRØNTSAGSDELLER
STEGET BULGUR MED KYLLING, GRØNTSAGER OG RUGBRØDSCHIPS