Sushi og orly-dej til fritering af rejer

Hindbærkoldskål

I min verden er det bedste sommermad altså koldskål! Det hører bare til sol, sommer og varme. Jeg kunne spise det morgen, middag og aften. Netop derfor er jeg blevet nødt til at lave nogle variationer af den traditionelle koldskål, så jeg er sikker på, at jeg aldrig bliver træt af det.


Her får du opskriften på min hindbærkoldskål! Den kan varieres med alverdens forskellige bær – den er også speciel god med friske, danske jordbær.


Delicious ♥

 

IMG_7248

 

Ingredienser:

  • 3 æggeblommer
  • 3 spsk. sukker (eller sukrin melis)
  • 5 dl kærnemælk
  • 2 dl. Skyr/græsk yoghurt
  • 2 tsk. vaniljepulver (1/2 vaniljestang)
  • Skal fra 1 øko citron
  • 100 g friske hindbær (gerne lidt overmodne)
  • + 1 ekstra spsk. sukker (sukrin)

Pisk æggeblommer sammen med sukker til en luftig masse. Tilføj de resterende ingredienser og pisk det hele sammen. Mos enten hindbærrene med en gammel eller hæld dem blot i blandingen og pisk ved høj hastighed til bærrene er most. Der må gerne være små stykker hindbær i – det gør det bare ekstra lækkert og sommerligt! Server den koldt som en smoothie eller spis den med frugt, müsli eller kammerjunker.

 

IMG_7255

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sushi og orly-dej til fritering af rejer