Indisk naan-brød

Krydret og sprøde kikærter

Det her er blevet min nye yndlings-snack! Jeg er ellevild med dem her!

Du kan bruge dem i salater, som det sprøde element i en ret eller bare som en lille eftermiddagssnack.

 

Jeg laver mine kikærter til den stærke side, så hvis du ikke ønsker den brændende fornemmelse i munden, vil jeg anbefale, at du prøver dig frem med chili eller cayennepeber. Smag på kikærterne, når de har ligget på panden eller i ovnen et par minutter, og tilføj derefter mere smag, hvis du ønsker. Du kan også sagtens eksperimentere med andre krydderier – kun fantasien sætter grænser her!

 

IMG_7018

Ingredienser:

  • 1 dåse kikærter
  • 2 spsk. olie
  • 2 tsk. cayennepeber eller chili
  • 2 tsk. paprika
  • salt
  • rosmarinkviste

 

Skyl kikærter i koldt vand, og tør dem i køkkenrulle.

Du kan enten lave dem på panden eller i ovnen.

Hvis du laver dem på panden:

Varm olien op på panden og svits krydderierne hurtigt af og tilsæt derefter kikærterne. Tilføj her rosmarinkviste. Steg kikærterne på panden i ca. 10 min ved middelvarme under omrøring. Tag af panden og lad dem køle af og tørre helt.

Hvis du laver dem i ovnen:

Bland kikærter med olie og alle krydderierne. Fordel dem på en bageplade og lad dem tørre i ca. 25 min på 200 grader. Rør i kikærterne ca. hvert 5 min. Tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle.

IMG_7036

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indisk naan-brød