Majspandekager med fyld
De er majspandekager er perfekte til de travle hverdage!
Lav en ordentlig stak, når du alligevel er igang, så er der til flere dages aftensmad, til madpakken eller når den lille sult melder sig. Det her er en af mine yndlings hverdagsretter, da man altid kan variere fyldet til pandekagen.
Så bliver det aldrig en kedelig hverdagsret!
Serveres som ”tortillapandekager” med oksekød/kylling, guacamole og grønsager. Kan også serveres vegetariske, eksempelvis med disse Krydret og sprøde kikærter, eller spis dem kolde på madpakken med avokado eller anden dip. Prøv dem med min hjemmelavede Haydiri-dip – hmm, det er virkelig en lækker snack, tilbehør til aftensmaden eller som sagt på madpakken.
ca. 4 stk:
- 4 æg
- 2,5 dl mælk
- 150 g. majsmel
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. olivenolie
- Olie til stegning
Pisk æg, majsmel og salt sammen. Tilføj mælk lidt af gangen til massen er tyktflydende. Lad dejen hvile i ca. 10 min. Steg pandekagerne i rigeligt med olie.
Ingen kommentarer endnu