Auberginer i lag med aubergine/champignon-pesto

Majspandekager med fyld

De er majspandekager er perfekte til de travle hverdage!
Lav en ordentlig stak, når du alligevel er igang, så er der til flere dages aftensmad, til madpakken eller når den lille sult melder sig. Det her er en af mine yndlings hverdagsretter, da man altid kan variere fyldet til pandekagen.

Så bliver det aldrig en kedelig hverdagsret!

Serveres som ”tortillapandekager” med oksekød/kylling, guacamole og grønsager. Kan også serveres vegetariske, eksempelvis med disse Krydret og sprøde kikærtereller spis dem kolde på madpakken med avokado eller anden dip. Prøv dem med min hjemmelavede Haydiri-dip – hmm, det er virkelig en lækker snack, tilbehør til aftensmaden eller som sagt på madpakken. 

 

IMG_7013_Fotor

IMG_7003_Fotor

ca. 4 stk:

  • 4 æg
  • 2,5 dl mælk
  • 150 g. majsmel
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. olivenolie
  • Olie til stegning

Pisk æg, majsmel og salt sammen. Tilføj mælk lidt af gangen til massen er tyktflydende. Lad dejen hvile i ca. 10 min. Steg pandekagerne i rigeligt med olie.

IMG_7011_Fotor

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Auberginer i lag med aubergine/champignon-pesto