Hej alle kære læsere.

Jeg hedder Trine, og det er min madblog, du netop er klikket ind på.
Jeg er 25 år gammel, og den største madelsker og madentusiast.

Madeventyret, har jeg valgt at kalde min blog, fordi for mig er mad totalforbundet med nydelse og glæde. Alt ved mad, gør mig glad! Tanken om mad, kan og vil nærmest altid være dagens optur for mig. Jeg elsker at eksperimentere i mit køkken, fedte med detaljer, og udvikle nye opskrifter. Det bedste ved mad for mig, er at dele oplevelsen med andre.

Jeg har gennem de sidste par år udviklet og konstant øget min interesse for madlavning og madkendskab. Derfor tog jeg et højskoleophold på suhrs madakademi for at udvikle min madinteresse yderligere. På det ophold lærte jeg sindsygt meget om smagssammensætning, kendskab af råvarer og generelt bare øget min madhorisont.

Nu bor jeg i København med min kæreste og læser Fødevarer & Ledelse på Københavns Professionshøjskole.

Jeg har nok tendens til at have en lidt for sød tand.. Derfor finder du mange opskrifter på lækre kager, små snacks og andet bagværk. Sommetider et sundere alternativ, men nogle gange skal kage også bare være kage – sødt med sødt på ♥

Eftersom jeg ikke kan leve af kage og søde sager, finder du også opskrifter på frokost/aftensmadsretter, som jeg elsker at stå i mit køkken og udvikle.

Kig endelig med og snus rundt i alle opskrifterne. Skriv endelig for manglende information, ris, ros eller hvad du ligger inde med!

IMG_7386