Bananmuffins med hvid- og mørk chokolade og topping
De her bananmuffins er blevet min nye favoritkage at tage med på tur! De er lynhurtige at lave og smager himmelsk. Her serverede jeg dem nede ved min byhave på Godsbanen til vores store havedag. De faldt virkelig i god jord!
De her muffins er super svampede og fyldt med chokolade, hmm. Chokoladedelen kan byttes ud med nødder, rosiner, bær eller hvad du nu elsker i en bananmuffin.
Ingredienser:
Muffins:
ca. 12 stk:
- 50 g smør
- 2 spsk. mælk
- 1 æg
- 2 modne bananer
- 2 dl hvedemel
- 1,5 dl sukker
- 2 tsk. vaniljepulver / 1 vaniljestang
- 2 tsk. bagepulver
- 75 g hakket hvid chokolade
- 75 g hakket mørk chokolade
Topping:
- 150 g philadelphia/ eller andet neutral flødeost
- 50 g. flormelis
- 80 g. blødt smør
- 1 tsk. vaniljepulver
- 2 spsk. Citronsaft
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Smelt smørret i en gryde, og imens piskes æg og sukker sammen.
- Blend bananerne med en stavblender og pisk dem i sukkermassen.
- Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt.
- Fyld muffinformene 2/3 op med dej og bag i ca. 20 minutter ved 200 grader.
- Lad dine muffins køle af på en rist.
- Pisk alle ingredienserne sammen til toppingen, og stil cremen på køl.
- Cremen sprøjtes på med en sprøjtepose, når kagerne skal serveres.
This web site certainly has all the information I needed
concerning this subject and didn’t know who to ask.